Team Verkstadscenter
 

Auktorisation Mercedes-Benz lastbilar

TEAM VERKSTAD SVERIGE AB I PARTILLE - NY MERCEDES-BENZ LASTBILSVERKSTAD

 

Vi är mycket stolta över att kunna meddela att sedan den 1 september 2019 är Team Verkstad i Partille auktoriserad serviceverkstad för Mercedes-Benz lastbilar. Sedan tidigare har vi auktorisation för Setra och Mercedes-Benz bussar.

Som en del av vår målsättning att utöka vår kundbas genom strategiska samarbeten är detta ett tydligt steg på vägen för en fortsatt långsiktig utveckling av verksamheten.

Under de senaste åren har Team Verkstad samlokaliserat verksamheten i nya, moderna lokaler i Partille, certifierat verksamheten för ISO 9001, genomfört Produktionslyftets utvecklingsprogram med fokus på LEAN och nu senast alltså blivit auktoriserad serviceverkstad för Mercedes-Benz lastbilar.

Med vår breda kunskap fortsätter vi att ta emot alla kända märken för både bussar och lastbilar, men med en specialkompetens för Mercedes-Benz och Setra.

Vi vill hälsa alla kunder, såväl redan återkommande som nya, välkomna till oss i Partille med era fordon.

Vi firar auktorisationen för Mercedes-Benz lastbilar med öppet hus i verkstaden tisdagen den 1 oktober 2019 kl 10:00-14:00 och välkomnar er att besöka oss då.

Andreas Ehrenborg                                                         Hannu Kolehmainen

VD                                                                                 VerkstadschefTeam Verkstad AB - Adress: Järnringen 56, 433 30 Partille - Telefon: 031-350 01 40 - E-post: info@teamverkstad.se

Cookies