Team Verkstadscenter
 

Om oss

Vi servar alla typer av tunga fordon med fokus på bussar och lastbilar. Vi har verkstad och karosseriverkstad i Partille, strax utanför Göteborg. Vi har även bussverkstäder i Kinna och Tanum.

Det ska vara enkelt att ha fordon i drift. Man ska kunna förlita sig på att de är hela och trafiksäkra och rullar på enligt plan. Som kund hos Team Verkstad är du en bra bit på – rätt! – väg. Vi försöker alltid leverera lite mer än vad du förväntar dig. Vi jobbar mycket med förebyggande underhåll efter specifika serviceprogram. Våra mekaniker vässas kontinuerligt med kompetenshöjande utbildningar för att ligga i framkant i vår tids tekniska utveckling.

Det innebär att vi ibland tar till det sjätte sinnet för att upptäcka dina och ditt fordons behov innan du ens har upptäckt dem själv!

Vi ser till att din verksamhet rullar
Team Verkstad vet att det är viktigt för dig att ditt fordon mår bra och lever länge, för när bussen - eller lastbilen - rullar så gör även din verksamhet det. Vi erbjuder en fullt utrustad verkstad. Vi står för det vi gör och vi håller vad vi lovar. Det är ett av våra kännetecken.

Det lilla företaget med det stora hjärtat
Team Verkstad är ett litet företag med det stora företagets resurser. Vi är en fristående del i en större koncern men finns ändå nära med allt vad det innebär i form av tillgänglighet och korta beslutsvägar. Som kund hos oss har du alltid full insyn i vad som händer med ditt fordon, vi reagerar direkt och ger snabba svar. "Hemma är inte där du bor utan där man förstår dig". För oss är det viktigt att lära känna våra kunder och vi gör ständigt vårt yttersta för att förstå och hjälpa dig.

Vi ställer upp för kunden (och för varandra)
Som medarbetare hos Team Verkstad känner man ansvar och är delaktig i beslut som berör verksamheten. Vi ställer upp för varandra och förstår allas betydelse i verksamhetskedjan. Därför hjälps vi åt i arbetet med att stärka varje enskild individ. Vi har kul tillsammans och vi är måna om att även våra kunder ska trivas hos oss.

Vi är ackrediterade för att serva och reparera Mercedes-Benz och Setra bussar samt Mercedes-Benz lastbilar. Vi har diagnosverktyg för flertalet kända märken och kan därför utföra service och reparationer på nästan alla fabrikat. Team Verkstads medarbetare får regelbunden vidareutbildning i den senaste ledande fordonstekniken för bussar och lastbilar, bl.a Volvo och Mercedes.

Team Versktad kännetecknas av stor förståelse för kundernas behov av trafiksäkra fordon som rullar enligt tidplan. Ambitionen är att ligga steget före, och upptäcka och byta ut slitagedelar som är i farozonen innan ett driftstopp uppstår.


Våra öppettider

Må-To 07:00-16:00  Fr 07:00-15:00     


Välkommen!

Omniplus

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.Team Verkstad AB - Adress: Järnringen 56, 433 30 Partille - Telefon: 031-350 01 40 - E-post: info@teamverkstad.se

Cookies